• Hem Hem
  • /
  • /
  • /
  • Jobba hos oss
  • /

Utrymme för hela livet

Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll, ett jobb att vara stolt över samtidigt som du får tid över till annat.

Utrymme för hela livet

Hos oss får du utvecklas i din yrkesroll, ett jobb att vara stolt över samtidigt som du får tid över till annat.

Vårt uppdrag

Collectums mål är att möjliggöra mesta möjliga pension till alla tjänstemän som har ITP, och att göra tjänstepension enkelt för arbetsgivare och anställda. Vi är ett IT-bolag som förvaltar ett regelverk och har byggt en plattform som administrerar det. Vi jobbar med en ständig förflyttning och utveckling av vår verksamhet, i takt med teknikutvecklingen i omvärlden och för att möta våra kunders behov och förväntningar. Vi älskar tjänstepension och är experter på ITP!

  • Vi upphandlar pensionsförvaltare, och väljer förvaltare som erbjuder försäkringar med hög kvalitet och låga avgifter.
  • Vi informerar tjänstemän och arbetsgivare om tjänstepensionen ITP.
  • Vi är valcentral – hos oss har tjänstemännen möjlighet att anpassa sin ITP efter sin livssituation.

Vi har inget eget vinstsyfte utan jobbar på uppdrag av arbetsmarknadsparterna Svenskt Näringsliv och PTK. Vi är stolta över vårt uppdrag och att vi är en viktig aktör i den svenska trygghetsmodellen.


Om oss

Vi är en liten organisation med 140 medarbetare som alla jobbar agilt. Det innebär korta beslutsvägar och möjlighet att påverka men ställer också krav på eget ansvar, samarbete och engagemang från våra medarbetare. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Medborgarplatsen och vi uppskattar att komma in till kontoret och träffa våra kollegor, men självklart får du även sitta på hemmakontoret när du föredrar det.

Bild på medarbetare

Möt några av våra fantastiska medarbetare


Fördelarna med att vara anställd är att man är trygg och det är väldigt bra när man har familj. Som konsult behöver du vara mer flexibel och kunna ta uppdrag på olika platser.

Ravin
Systemutvecklare

Det som är spännande med att vara på Collectum just nu är att vi bygger mycket nytt från start, lär oss, testar och experimenterar med det absolut senaste av Azure funktioner/verktyg.

Georgios
Systemutvecklare

Jag trivs fantastiskt bra på Collectum, främst för att jag känner att jag gör något betydelsefullt och har möjlighet till flexibilitet. Och sedan har jag fantastiska kollegor såklart!

Iracema
Medarbetare Kundservice

Det roliga med att jobba på Collectum är att vi ständigt jobbar på att förbättra oss. Genom det nya arbetssättet har vi fått kortare ställtider, kortare beslutsvägar, där en stor framgångsfaktor är företagsledningens stöttning och tillit till att beslut tas där kunskapen finns.

Susanna
Gruppchef

Lediga jobb

Snabba svar

Du är alltid välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga Johanna Blom på johanna.blom@collectum.se

Vi sitter centralt på söder precis vid medborgarplatsen, närmare bestämt Östgötagatan 12. Runt oss finns många mysiga caféer, restauranger (La Neta som ligger i samma byggnad är mångas favorit😊)

Vi har valt att ha en hybridlösning där vi tror att du kommer att vara 50% av din tid på kontoret och 50% hemma. Utöver det styr du själv din arbetstid och tar ansvar för att arbetet blir gjort.

Vi jobbar med ett agilt arbetssätt där vi vill säkerställa att alla våra kandidater får en snabbrörlig och flexibel process. Vi jobbar kompetensbaserat och med en urvalsmetod där vi fokuserar på kompetens och potential, och lägger bort alla andra faktorer som inte är relevanta. Vi värnar om en nära och transparent dialog med alla våra kandidater.

Vi sitter i helt nyrenoverade lokaler och har ett aktivitetsbaserat kontor med utrymme för både självständigt arbete i lugn och ro och mer att jobba nära dina kollegor i olika teamytor. I mitten har vi vår knutpunkt där vi träffas för en kopp kaffe, äter lunch eller spelar shuffleboard.

Några av våra förmåner

Våra förmåner utgår från att skapa en hållbar arbetsplats med hållbara medarbetare. Vi vill uppmuntra till goda vanor, ökat välbefinnande, möjlighet att själv kunna planera och prioritera sin tid och på så vis skapa goda förutsättningar till en god prestation och arbetsglädje.

Ikon

Flexibilitet och balans i livet

Ikon

Sommartid och Collectumfria dagar

Ikon

Fritidsstugor i Björnrike

Ikon

Kollektivavtal och självklart tjänstepension!

Ikon

Subventionerad lunch

Ikon

Hybrid arbetsplats -
50% kontor 50 % hemmakontor

Våra värderingar

Vi är engagerade

Vi är nyfikna, vi har mod att ta initiativ, vi vågar prova och vill utveckla oss för att göra skillnad för våra kunder och partners. Vi är öppna för förändring, vi vågar leva i ovisshet och söker de svar vi behöver.

Vi tar ansvar

Vi ansvarar för att stötta våra kollegor och ber om hjälp när vi behöver. Vi visar handlingskraft, vågar fatta beslut och tar ansvar för att skapa förändring. Vi tror på självledarskap – vi tar ansvar för vårt arbete, våra åsikter, vår utveckling, vår arbetsmiljö och vår hälsa.

Vi samarbetar

Tillsammans är vi starkare – vi värnar om ett gott samarbete, vi ser, lyssnar, respekterar och hjälper varandra att lyckas samt ger varandra återkoppling för vår ständiga utveckling. Vi har tillit till varandra och varandras kompetens och förmåga.

 

Medarbetare på Collectum

Prenumerera på våra jobb

Ring oss

Privat: 020-40 85 00

Företag: 08-508 98 100

Telefontider

Helgfri mån-fre 08.30-16.30

Adress

Östgötagatan 12, 103 76 Stockholm