• Hem Hem
  • /
  • /
  • /
  • E-faktura
  • /

E-faktura

Anmäl till oss om ni vill ha e-faktura eller mejlad faktura från oss istället för pappersfaktura.

Först behöver ni dock kontrollera att ni kan ta emot e-faktura eller mejlad faktura från oss. Om fakturanumret på er faktura från Collectum börjar med en etta (1) går det bra.

Vad innebär e-faktura och mejlad faktura?

E-faktura innebär att ni får en elektronisk faktura istället för på papper. Mejlad faktura innebär att ni får fakturan som pdf istället för i pappersform.

Har ni e-faktura eller mejlad faktura skickar vi inte heller någon fakturaspecifikation i pappersform. Den finns att ladda ner i internetkontoret.

Så här skaffar ni e-faktura

Beroende på om ni redan tar emot e-fakturor från andra företag eller inte, ska ni gå tillväga på olika sätt.

Kontakta Pagero, som är den e-fakturatjänst som Collectum samarbetar med. Ring dem på 010-457 68 30 eller anmäl ert intresse direkt på deras hemsida Länk till annan webbplats.. Meddela att ni vill börja ta emot e-faktura från Collectum.

Kontakta vår kundreskontra genom att mejla efaktura@collectum.se så kontrollerar vi om det går att koppla ihop er lösning med den vi använder.

Då är det bara för er att koppla upp er mot Collectum för att börja ta emot e-faktura från oss. Kontakta vår kundreskontra genom att mejla efaktura@collectum.se så berättar vi hur ni gör.

Mejla till efaktura@collectum.se och meddela oss att ni önskar mejlad faktura, så skickar vi er mer information. Notera att ni måste svara på mejlet för att tjänsten ska sätta igång.

Ring oss

Företag: 08-508 981 00

Är du privatperson?
Gå till avtalat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Telefontider

Helgfri mån-fre 08.30–16.30

Adress

Östgötagatan 12, 103 76 Stockholm