• Hem Hem
  • /
  • /
  • /
  • Prenumerera
  • /

Collectums nyhetsmejl

Du som är administratör i internetkontoret eller arbetar med ITP-administration på annat sätt ska självklart se till att du får vårt nyhetsmejl!

Det innehåller aktuell information om rapportering, eventuella regeländringar, nyheter i internetkontoret och tips om utbildningar och tjänster. Nyhetsmejlet är gratis.

Prenumerera på nyhetsmejlet

För att få vårt nyhetsmejl måste du själv anmäla dig som prenumerant. Fyll i dina uppgifter och klicka på ”prenumerera”. Nyhetsmejlet kommer ungefär en gång i månaden.

E-postadress
Förnamn
Efternamn

Genom att bli prenumerant samtycker jag till att Collectum behandlar mina personuppgifter i syfte att tillhandahålla nyhetsmejlet. Jag kan när som helst avregistrera mig från nyhetsmejlet genom att följa avregistreringslänken i själva mejlet. Väljer jag att avregistrera mig kommer Collectum att radera mina personuppgifter som jag lämnat här ovan. Collectum behandlar personuppgifter i enlighet med vid var tid gällande dataskyddslagstiftning. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter.

Avsluta prenumerationen

Skulle du inte längre vilja få mejlet skickat till dig, avslutar du prenumerationen genom att klicka på avregistreringslänken längst ner i själva nyhetsmejlet när du får det.

Tipsa dina kollegor

Finns det någon annan på ditt företag som du tror skulle ha nytta av informationen i nyhetsmejlet? Tipsa gärna dina kollegor om att anmäla sig!

Ring oss

Företag: 08-508 981 00

Är du privatperson?
Gå till avtalat.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Telefontider

Helgfri mån-fre 08.30–16.30

Adress

Östgötagatan 12, 103 76 Stockholm